search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:54
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

02.02.2022 13:47
alkis_thanatos

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Πώς έφτασαν στη σύλληψη

Σύμφωνα με το enikos.gr οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ τον 23χρονο φέρεται να έχει αναγνωρίσει και ένας φίλος του Άλκη.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

«Eπικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην κηδεία του 18χρονου Άλκη – «Αφήστε με να πάω μαζί του», φώναζε ο πατέρας του (photos/video)

Κορτώ για δολοφονία 19χρονου: «Η Χρυσή Αυγή ψόφησε αλλά οι ναζί συνεχίζουν να σκοτώνουν»

ΠΑΜΕ: «Όχι στις απολύσεις στην ΛΑΡΚΟ – Ο Αγώνας των εργατών είναι αγώνας όλων μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53