search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Σασμός spoiler: Νέο ζευγάρι- έκπληξη δημιουργεί νέα δεδομένα στην πλοκή της σειράς

04.02.2022 17:57
Sasmos_new

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε ο «αστυνόμος» του Σασμού Γιάννης Ζαραφωνίτης και δεν παρέλειψε να δώσει τα δικά του spoiler για την εξέλιξη της αγαπημένης σειράς.

Έτσι, σύντομα θα δούμε να «γεννιέται» ένας νέος έρωτας στη σειρά. Πρωταγωνιστές θα είναι η πολύπαθη Άσπα και ο νεαρός αστυνόμος Μύρωνας, που μόλις βγήκε από τη Σχολή και πήρε μετάθεση στο Ρέθυμνο.

Πρόθυμος, έξυπνος, αλλά λίγο κολλημένος στο γράμμα του Νόμου, σέβεται και μαθαίνει πολλά κοντά στον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, αλλά γίνεται διαρκώς στόχος των πειραγμάτων της Ντίνας. Τώρα λοιπόν θα δούμε τον Μύρωνα να ερωτεύεται σφοδρά και μάλιστα την ξαδέρφη της Αργυρώς.

O Γιάννης Ζαραφωνίτης αποκάλυψε πως στη συνέχεια θα γίνουν πολλά ανατρεπτικά γεγονότα, δίνοντας το δικό του spoiler για το μέλλον του στη σειρά.

«Θα γίνουν κι άλλα πραγματάκια. Θα έρθει για όλους κάποια στιγμή η κάθαρσις. Δεν ξέρω κάτι. Ίσως ανακαλύψουν κάτι για μένα, βάσει της ροής του ρόλου. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω ποιος θα με ανακαλύψει», είπε ο Γιάννης Ζαραφωνίτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε αν το μουστάκι που φοράει αν το μουστάκι που φοράει ο Δημήτρης Μαμιός, που υποδύεται τον Μύρωνα, είναι ψεύτικο. Τότε ο Γιάννης Ζαραφωνίτης είπε με νόημα: «Ένα πράγμα θα σου πω. Αυτή μέχρι και μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Ερωτεύεται, ερωτεύεται ο Μύρωνας την Άσπα».

Μάλιστα, ο «συνάδελφος» του Μύρωνα έδωσε άλλο ένα spoiler, λέγοντας πως στα επόμενα επεισόδια ο γάμος της Άσπας με τον Κώστα διαλύεται, καθώς, δυστυχώς, πέφτει ξανά θύμα κακοποίησης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 3/2/2022: Βεντέτα Κρήτης, χωσιά Μάνης

Νέο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες λογοτέχνες του ’30

Αυγή: Εθελουσία έξοδος και σχεδιασμοί- Ετοιμάζονται απολύσεις και προσλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:44