search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 3/2/2022: Βεντέτα Κρήτης, χωσιά Μάνης

04.02.2022 16:35
tiletheasi-new

Οι κοινωνικό ερωτικές δραματικές σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» με κοινό άξονα τον κώδικα τιμής και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ οικογενειών σε Κρήτη και Μάνη μάζεψαν μπροστά στις τηλεοράσεις χθες βράδυ αθροιστικά σχεδόν τρία εκατ. τηλεθεατές.

Στο διάστημα 21.00 με 22.50 παραπάνω από τους μισούς που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους ήταν συντονισμένοι σε Alpha και Mega. Κάτι άλλο εκείνη την ώρα δεν είχε ελπίδα να ξεχωρίσει, όπως προκύπτει και από τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Νωρίτερα το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» «μάζεψε όλο το χαρτί» στην ώρα προβολής του και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση. Την τετράδα συμπλήρωσε η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» με τηλεθέαση όχι καλύτερη από αυτή που είχε σημειώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμφάνιση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» το οποίο για την ώρα μετάδοσης του κατάφερε και κράτησε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές. Και προφανώς «έβαλε κάτω» τα προγράμματα του ανταγωνισμού. Ακλόνητο το «Deal».

Στα πάνω της η σειρά «Ήλιος και  σταθερά στην δεκάδα τα- συνήθη- δελτία ειδήσεων Star και Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Νέο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες λογοτέχνες του ’30

Αυγή: Εθελουσία έξοδος και σχεδιασμοί- Ετοιμάζονται απολύσεις και προσλήψεις

Google doodle: Αφιερωμένο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15