search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: «Διέφυγε από τη χώρα 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση»

05.02.2022 11:00
alkis193

Το έσκασε από την Ελλάδα 20χρονος o οποίος φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thestival.gr, σύμφωνα με το οποίο ο 20χρονος πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα προχθές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής. Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία».

Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι το 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη.

Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Όλα ανοιχτά για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

Κορωνοϊός: Πάσχα στο χωριό φέτος για τους Έλληνες

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17