search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Καπραβέλος: «Ο Άλκης ήταν νεκρός όταν έφτασε στο νοσοκομείο»

05.02.2022 09:08
alkis_thanatos

O Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος δήλωσε για τον 19χρονο Άλκη Καμπανό που έχασε τη ζωή του ύστερα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε: «Το παιδί ήρθε νεκρό στο νοσοκομείο».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Καπραβέλος τόνισε πως από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο από τον δολοφονικό ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε τον σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς, ήρθε το παιδί, ο Άλκης, και ήταν νεκρός», τόνισε.

«Αυτό που είδαμε», σημείωσε ο κ. Καπραβέλος, «δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας. Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε τον σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά».

Διαβάστε επίσης:

Μάντζος στο topontiki.gr: «Το ΚΙΝΑΛ είναι απέναντι στον ελιτισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

Εύα Καϊλή: Aιχμές κατά ΚΙΝΑΛ για τον Πολάκη: Να καταδικαστεί η τοξικότητά χωρίς μισόλογα

Νέα κόντρα για την πράξη αρχειοθέτησης του Άδωνι Γεωργιάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15