ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Διέγραψε τον Πέτρο Δούκα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του

07.02.2022 20:15

Στη διαγραφή του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, από τη Νέα Δημοκρατία, προχωρά το κυβερνών κόμμα μετά τις δηλώσεις του, παρουσία του Σπήλιου Λιβανού, οι οποίες έφεραν και την αποπομπή του από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είπε ο κ. Δούκας.

«Όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά, έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά», ακούγεται να… πλειοδοτεί κάποιος από τη σύσκεψη. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό».

Διαβάστε επίσης

Nuvaxovid: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου εμβολίου – Πότε θα βρίσκεται στην Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος – Τι υποστήριξε στην απολογία του (Video)

Μαρόκο: Κοσμοπλημμύρα στο τελευταίο «αντίο» του 5χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι (video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:39
Exit mobile version