search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας λένε τα «Προσωπικά» μιας πορείας 35 ετών (Video)

10.02.2022 16:35
reppas_papathanasi

Το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, μοιράζονται «Προσωπικά» της πολύχρονης φιλίας και συνεργασίας τους σε μία εξομολογητικού ύφους  συζήτηση με την Έλενα Κατρίτση την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 16.00 στην ΕΡΤ1.

Ανατρέχουν στα παιδικά τους χρόνια, ξεφυλλίζουν παλιές φωτογραφίες και θυμούνται την πρώτη γνωριμία τους.

Αναφέρονται σε αυτά που έχουν κερδίσει στα 35 χρόνια της επαγγελματικής τους συνεργασίας και φιλίας, στις ζωές των ηρώων τους και στους δικούς τους φόβους.

Μιλούν για τις απώλειες που τούς κόστισαν και τους τρόπους που έχουν βρει, ώστε να ξεπερνούν κάθε δυσκολία.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου εκμυστηρεύεται το όνειρό του να γίνει αθλητικογράφος και ο Μιχάλης Ρέππας τον «εφιάλτη» που έζησε, όταν ο πατέρας του, τού ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να δουλέψει προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του, αλλά και τη συγγνώμη που του ζήτησε λίγο πριν «φύγει», επειδή δεν τον πίστεψε όταν έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Νένα Μεντή, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Άννα Βαγενά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς και αγαπημένους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε έργα τους. Θυμούνται πως τους γνώρισαν και μοιράζονται χαρακτηριστικά περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τα «παιδιά», όπως τους αποκαλούν ακόμα και σήμερα, μπροστά και πίσω από τις κουΐντες και τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης:

Στον πλήρη έλεγχο του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το Open

«Χρυσάφι» στην ποδιά της Ταραμπάνκο για το «Survivor» από τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Η ιστορική σειρά για τον Παΐσιο έχει πρεμιέρα απόψε στο Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08