search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:08
MENU CLOSE

«Χρυσάφι» στην ποδιά της Ταραμπάνκο για το «Survivor» από τον Ατζούν Ιλίτζαλι

10.02.2022 15:00
tarampanko-survivor-new

Η επαγγελματίας των ριάλιτι- με εξειδίκευση στο «Survivor»- Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι με 10.000 ευρώ βδομαδιάτικο, όπως κυκλοφορεί στους τηλεοπτικούς διαδρόμους.

Ο τούρκος παραγωγός έχει τους λόγους του να πιστεύει ότι η τηλεπερσόνα μπορεί να είναι κράχτης τηλεθέασης για το ριάλιτι επιβίωσης και έπειτα από την αποχώρηση των Λάμπρου Κωνσταντάρα και Αθηνάς Ευμορφιάδη, τής έκανε κρούση να λάβει μέρος στο ριάλιτι καθώς είχε «προϋπηρεσία» στο περσινό.

Λέγεται ότι, αν και το βδομαδιάτικο της Ταραμπάνκο είναι ασύλληπτο, ο Τούρκος παραγωγός θα επιβαρύνει απλώς με 600 ευρώ το μπάτζετ της παραγωγής.

Διότι μέχρι τώρα έδινε- και άρα είχε προϋπολογίσει- τις εβδομαδιαίες απολαβές των Κωνσταντάρα και Ευμορφιάδη που ανέρχονταν σε 6.000 και 3.400 ευρώ, αντιστοίχως.

Βάζει τώρα και άλλα 600 ευρώ και θα έχει την Ταραμπάνκο. Η οποία Ταραμπάνκο, υπο προϋποθέσεις, δεν θα πάρει ούτε λεπτό του ευρώ κατά την αποχώρηση της από το τοξικό ριάλιτι.

Στη σύμβαση που υπέγραψε με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, όπως συμβαίνει με άλλους παίκτες. Δηλαδή αν αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα χρειαστεί να καταβάλει σημαντικό χρηματικό ποσό στην εταιρεία παραγωγής ως αποζημίωση για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

Στην περίπτωση όμως που αναγκαστεί να αποχωρήσει για λόγους υγείας και έπειτα από σχετική γνωμάτευση του ιατρικού τιμ που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του «Survivor» στη Δομινικανή Δημοκρατίας, τότε θα πάρει το ποσό ολόκληρου του μήνα (40.000 ευρώ αν ο μήνας έχει τέσσερις εβδομάδες) ακόμα και αν έχει παραμείνει έστω κάποιες ώρες στο παιχνίδι.

Δεν θα πάρει όμως «δεκάρα τσακιστή» στην περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς. Πάντως λέγεται ότι μεταξύ Acun Medya και Κάτιας Ταραμπάνκο υπάρχει προοπτική για ευρύτερη συνεργασία προσεχώς.

Διαβάστε επίσης:

Open: Τι συμβαίνει με το κανάλι

Η ιστορική σειρά για τον Παΐσιο έχει πρεμιέρα απόψε στο Mega

Σασμός – Spoiler: Η απρόσμενη απόφαση που ανατρέπει τα πάντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:04