search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:06
MENU CLOSE

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο μετά την αποκάλυψη – βόμβα του Κωνσταντάρα (Video)

27.01.2022 11:16
survivor-konstantaras-new

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Survivor, αποκαλύπτοντας στο συμβούλιο του νησιού ότι δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών ζήτησαν από την Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της έτσι ώστε να αποχωρήσει κάποιος από τη Μπλε ομάδα.

«Αυτήν τη βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δε μου άρεσε. Με έτρωγε» είπε από τη μεριά της η Μυριέλλα, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε τα ονόματα, «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν το δεύτερο πρόσωπο για το οποίο μιλούσε, η ίδια προτίμησε να μην απαντήσει.

Διαβάστε επίσης:

Οι «Πρωταγωνιστές» απόψε συζητούν για το «κοινό μας μυστικό»

Γιώργος Παπαδάκης: Ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 – Τι συμφωνήθηκε με τον σταθμό

Και η Disney+ στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:06