search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:52
MENU CLOSE

Γιώργος Κατσαούνης – Survivor: «Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη» απαντά μέσω των δικηγόρων του

21.01.2022 14:27
katsaounis_survivor-new

«Ψευδές» και «κατασκευασμένο», χαρακτηρίζει το περιστατικό που καταγγέλλει η ανήλικη ο Γιώργος Κατσαούνης, μέσω των δικηγόρων του οι οποίοι τονίζουν ότι μόλις ο παίκτης αποχωρήσει από το Survivor θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες, διακινώντας ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

«Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα.

Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς

Ιουλία Αγγελακοπούλου»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη (20/01) ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τη μήνυση που είχε καταθέσει 16χρονο κορίτσι τον περασμένο Δεκέμβρη, ο 27χρονος διώκεται, πλέον, ποινικά και κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράνομη άσκηση βίας σε ανήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Ντοκιμαντέρ: Το «Latin noir» του Ανδρέα Αποστολίδη, για τη Λατινική Αμερική και το αστυνομικό μυθιστόρημα

Χριστίνα Βίδου: «Την τελευταία φορά που η κόρη μου είδε τον πατέρα της ρώτησε: “Μαμά θα πεθάνει ο μπαμπάς;”» (Video)

Ο Άκης Παυλόπουλος διασκεδάζει τη φημολογία: «Δεν έχω καμία πρόταση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:52