search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Και η Disney+ στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι

26.01.2022 14:03
disney_new

Ο ανταγωνισμός στις υπηρεσίες streaming (Netflix, Youtube, Apple TV, Amazon Prime Video, Vimeo, Vodafone TV, Wind Vision, Nova, Hulu, HBO Max) αναμένεται να ενταθεί, με την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Disney+ και στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Ο χολιγουντιανός κολοσσός επιβεβαίωσε την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας φέτος το καλοκαίρι σε Ευρώπη, Αφρική και Δυτική Ασία.

Στο αναπτυξιακό-επεκτατικό σχέδιο περιλαμβάνονται 42 χώρες και 11 νέες περιοχές.

Στις νέες χώρες περιλαμβάνονται η Ελλάδα, Αλβανία, Αλγερία, Ανδόρα, Μπαχρέιν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτο, Εσθονία Ουγγαρία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Κοσσυφοπέδιο, Κουβέιτ, Λετονία, Λίβανος, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία, Ομάν, Παλαιστίνη, Πολωνία, Κατάρ, Ρουμανία, Άγιος Μαρίνος, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βατικανό και Υεμένη.

Στις νέες περιοχές που θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα Disney+, σύμφωνα και με το Varity, είναι και  τα νησιά Φερόε που ανήκουν στη Δανία, η Γαλλική Πολυνησία, τα νησιά Ώλαντ της Φινλανδίας, το νησί Άγιος Μαρτίνος στις Ολλανδικές Αντίλες , τα νησιά Πιτκερν,  Αγία Ελένη κ.ά.

Η υπηρεσία Disney+ (Disney plus) λαναρίστηκε για πρώτη φορά το 2019 σε ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία και μέχρι τώρα «μετρά» 118 εκατομμύρια συνδρομητές. Στο μενού της έχει ταινίες και εκπομπές, εκτός από αυτές της Disney, των Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Σε επιλεγμένες περιοχές παρέχει περιεχόμενο από τις 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures.

Στην Ελλάδα εμπορική διευθύντρια θα είναι η κυρία Νάντια Δεμίρη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές συνδρομής για κάθε χώρα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Αφιερωμένη στον Μαχαιρίτσα η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» (Video/Photos)

Σασμός: Καθήλωσε το μοιρολόι της Μαρίνας – Το twitter «υποκλίθηκε» στην ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα

Alpha: Εκτός από το «The chartshow» ετοιμάζει και άλλο μουσικό show

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:34