search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μήνυσε την Disney για διαφυγόντα κέρδη

30.07.2021 19:49
scarlett_yohansson-new

Η Σκάρλετ Γιόχανσον δε μασάει τα λόγια της. Μήνυσε τον κολοσσό Disney επειδή προέβαλε την ταινία Black Widow, διαδικτυακά, ταυτόχρονα με την προβολή της στις αίθουσες των κινηματογράφων. Κάτι που σημαίνει ότι τα κέρδη που είχε η ηθοποιός δεν ήταν τα αναμενόμενα.


Αρχικά η ταινία σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων, με κέρδη 218 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της. Όμως τις επόμενες ημέρες που διανεμήθηκε διαδικτυακά, οι εισπράξεις από τα ταμεία έπεσαν απότομα, με τη Γιόχανσον να υποστηρίζει τώρα ότι η διαδικτυακή προβολή της ταινίας, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η ίδια περαιτέρω κέρδη.


Και εάν αναρωτιέστε πόσα χρήματα έχασε η Σκάρλετ, η απάντηση με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανε η ίδια είναι ότι έχασε κοντά στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Disney από την πλευρά της απάντησε ότι «συμμορφώθηκε πλήρως» αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε και την δυσαρέσκεια της για τη «θλίψη» και για την «αδιαφορία» που επέδειξε η ηθοποιός σχετικά με τις παγκόσμιες επιπτώσεις της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Ο προπονητής του Ντούσκου του είπε «Φύγε και γύρνα με το μετάλλιο»

Γυναικοκτονία στη Δάφνη : Η προφητική ανάρτηση γειτόνισσας του ζευγαριού – «Θα την σφάξει»

Καύσωνας: Όλα τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων – Για ποιους συστήνεται μερική παύση εργασιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:37