search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:18
MENU CLOSE

Μιχάλης Ρέππας: «Με κατηγόρησαν ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

07.01.2022 17:26
reppas43-new

Ξέσπασε ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μιχάλης Ρέππας όταν φιλοξενούμενος μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» η συζήτηση έφτασε στη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη και για την οποία είχε δεχθεί έντονες αντιδράσεις στα social media.

«Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μία εκπομπή και στο twitter έπεσαν να με φάνε. Εγώ είπα: “Υπάρχει κάτι με τον Παύλο; Κάποια δίωξη; Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, δεν ξέρω να υπάρχει κάτι”. Σε ένα ταλέντο σαν τον Παύλο, δεν το συζητώ, θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Το είπα σε μία εκπομπή και πέσανε να με φάνε, ότι εγώ ξεπλένω βιαστές και παιδόφιλους. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι αρμόδιος για τέτοιες συζητήσεις, όποιος θέλει να πει κάτι υπάρχει η δικαιοσύνη και μπορεί να απευθυνθεί εκεί» τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ειδικά για τον Παύλο, που δεν βαρύνεται από τίποτα, το θεωρώ τρελό. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους. Εμένα; Ως τι δηλαδή; Δεν είναι δυνατόν και αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλάμε» υπογράμμισε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Έκπληξη σε σειρά του BBC με τραγούδι του Ρακιντζή

«Σασμός» Spoiler: Η Αργυρώ θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Σεμίνα

MasterChef: Επιστρέφει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου – «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05