ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:38
MENU CLOSE

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: «Αυτός που έβγαλε το βίντεο ίσως ήθελε να εκβιάσει», λέει συγγενής του αυτόχειρα (Video)

19.02.2022 18:38

«Παγωμένη» συνεχίζει να είναι η κοινωνία της Καρπάθου έπειτα από την αυτοκτονία πατέρα που δεν άντεξε το bullying και τα σχόλια συγχωριανών του για τον γιο του εξαιτίας ενός βίντεο που τον έδειχνε σε προσωπικές στιγμές και το οποίο διέρρευσε

«Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο αυτό είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανά. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος», συνέχισε ο συγγενής του αυτόχειρα.

«Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπήρχε εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας «αυτός είναι ο πατέρας του ….» ή λέγοντας «στο βίντεο ήταν ο γιος του, ο ….». Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ», ανέφερε στο «Χαμογέλα και Πάλι», ο συγγενής του 60χρονου.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Το tweet – απάντηση στον Κύρτσο

Ουκρανία: Η ΕΕ παρέχει βασικές προμήθειες – Το γερμανικό ΥΠΕΞ καλεί τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα (Video)

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Τρεις συλλήψεις – Προσπάθεια να μην βυθιστεί

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:38
Exit mobile version