search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:50
MENU CLOSE

Κάρπαθος: Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του πατέρα και τη διαρροή του βίντεο

18.02.2022 10:52
laptop_man

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της θλιβερής υπόθεσης στην Κάρπαθο, όπου ένας πατέρας αυτοκτόνησε μετά τη «διαρροή» βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του με άλλον άνδρα και το bullying που ακολούθησε, παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα του ακριτικού νησιού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου.

Η Εισαγγελέας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» πέραν του προφανούς της έρευνας για τη φερόμενη ως αυτοχειρία του 60χρονου ζήτησε αρμοδίως να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω ακριβώς των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ Εισαγγελέας, παρήγγειλε «ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Δέχομαι να εξεταστώ από ψυχίατρο για το σύνδρομο Μινχάουζεν» λέει η μητέρα των τριών παιδιών

Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ – «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» (video)

Φωτιά στο πλοίο: «Mayday, mayday» – Η δραματική έκκληση ενώ το Euroferry Olympia έχει παραδοθεί στις φλόγες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:39