search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε μετά από δημοσιοποίηση βίντεο του γιού του με άλλον άνδρα

16.02.2022 15:20
astynomia_new

Σοκ επικρατεί στα Δωδεκάνησα από την αυτοκτονία ενός άνδρα εξαιτίας της διαρροής ερωτικού βίντεο του γιού του με άλλον άνδρα.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είχαν υποστεί αρκετές φορές byllying από την τοπική κοινωνία καθώς τους κορόιδευαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Δημοκρατικής Ρόδου, όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε βίντεο ερωτικού περιεχομένου του γιου του μαζί με άλλον άνδρα.

Στην κλειστή κοινωνία ενός μικρού νησιού των Δωδεκανήσων, οι «φίλοι» και οι γνωστοί του τον κορόιδευαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από «ντροπή» για κάτι μετά από ακραίο bullying που έκαναν «φίλοι» και «χωριανοί» του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χορταρέας: «Πέταξε» τα ράσα κι επιστρέφει στην τηλεμαντεία! (Video)

Νικόλας Πατέρας: Έκανε δωρεά τον ιστορικό πίνακα «Παπαφλέσσα» στη Βουλή των Ελλήνων

Πάτρα: Τον είχαν ανασφάλιστο, προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ και σκοτώθηκε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43