search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα 7 μέρες πριν τη δίκη (Video)

20.02.2022 14:17
dolofonia_makri

Για τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, 7 μέρες πριν από τη συνέχεια της δίκης μίλησε ο δικηγόρος του συζύγου του Γιάννη Μακρή.

«Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη σε δεύτερο βαθμό, κατά των δύο κατηγορουμένων, ο οποίοι έχουν καταδικαστεί, ο ένας μεν ο αυτουργός με ισόβια, και ο άλλος με κάθειρξη 10 ετών για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, το 2018, στη Βούλα», εξήγησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

»Ο δολοφονηθείς μάρτυρας, δεν είχε κληθεί τώρα, είχε ήδη εισφέρει με την κατάθεσή του στη δίκη, όμως ήταν ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Είναι σε κοντινό σημείο η δολοφονία του μάρτυρα και το γεγονός ότι ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό», συνέχισε.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσπαθούν να φιλτράρουν τις επικοινωνίες του εκτελεστή, για να δουν κατά πόσο συνδέονται τα δύο γεγονότα», δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παυλίδου κατά Τατσόπουλο: «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές – Είναι παρατραβηγμένο» (Video)

Πυξ Λαξ: 5 νέες καταγγελίες για τον μουσικό (Video)

Λάρισα: «Τώρα είναι αργά κύριοι» – Συγκλονίζει ανάρτηση για την τραγωδία με θύμα 22χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:46