search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:30
MENU CLOSE

Πυξ Λαξ: 5 νέες καταγγελίες για τον μουσικό (Video)

20.02.2022 13:47
drums

Ακόμα πέντε γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου.

Οι κοπέλες καταγγέλλουν πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον μουσικό, όταν εκείνες ήταν ανήλικες (στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών).

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους», αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος των πέντε γυναικών, Παναγιώτης Παπαϊωάννου. «Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του», επισημαίνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε γυναίκες αναφέρουν και άλλα ονόματα κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας.

Στο μεταξύ, την πολυσέλιδη απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του ντράμερ και επί σειρά ετών συνεργάτη των Πυξ Λαξ για ασέλγεια σε βάρος του 6χρονου κοριτσιού, δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την απόφαση, από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013, το παιδί είχε γίνει κατ’ επανάληψη βορά στις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του ντράμερ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 69χρονος μουσικός έβαζε την ανήλικη να κάθεται στα γόνατά του δήθεν για να τις δείχνει ταινίες. Μπροστά του υπήρχε ένα τραπέζι με ένα μακρύ τραπεζομάντιλο και πίσω από αυτό το παιδί άρχισε να βιώνει τη φρίκη της αποπλάνησης.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο δικαστήριο αρνήθηκε τα πάντα και έστρεψε τα βέλη του στο παιδί. Αφού υποστήριξε ότι δεν είχε μπει ποτέ στο σπίτι του, ανέφερε πως η μικρή «φαινόταν να έχει κάποιο θέμα» καθώς και το ύφος της ήταν «βλοσυρό» και το πρόσωπό της του θύμιζε «το πρόσωπο κακού στην ταινία». Οι ισχυρισμοί που πρόβαλε η πλευρά του μουσικού απορρίφθηκαν από το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Φιλ Φοντέν: Έπαιξε ξύλο με άγνωστους ο παίκτης της Σίτι (Video)

Λάρισα: «Τώρα είναι αργά κύριοι» – Συγκλονίζει ανάρτηση για την τραγωδία με θύμα 22χρονο

Ουκρανία: Έκκληση Μπορέλ στη Ρωσία για απόσυρση των στρατευμάτων της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29