ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:33
MENU CLOSE

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας στο περιοδικό «Rolling Stone»

21.02.2022 13:10

Μουσικές συνυφασμένες με στιγμές της ζωής της, μέχρι τώρα, μοιράζεται με το περιοδικό «Rolling Stone» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέγει τους πέντε αγαπημένους της δίσκους και το «Rolling Stone» τους παρουσιάζει στην στήλη «Οι 5 δίσκοι της ζωής μου». Πολλά δεν θα αποκαλύψουμε. Όμως το topontiki.gr ξετρύπωσε ότι στο προεδρικό Top5 συμπεριλαμβάνεται μουσικές και τραγούδια που άκουγε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα ταξίδια με αυτοκίνητο που έκανε με την κόρη της.

Στο τεύχος Μαρτίου επίσης φιλοξενείται ένα άρθρο-ιστορική αναδρομή στον φαλλοκρατικό, μισογύνικο χαρακτήρα του ελληνικού τραγουδιού από έναν βαθύ γνώστη της ελληνικής μουσικής, τον Θανάση Βούτσινο, ο οποίος γράφει ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Η δικηγόρος και επικοινωνιολόγος Μαρία Ναθαναήλ γράφει ένα σχόλιο για την όψιμη σχέση του φεμινισμού με την ποπ κουλτούρα, η αγαπημένη Dj Fo, resident του «Sodade» μιλάει για το HER project, μια παγκόσμια κοινότητα γυναικών στην βιομηχανία της μουσικής, και η Χρύσα και η Μαρίνα, τα κορίτσια που δίνουν πνοή στο Gagarin, θυμούνται σπουδαία live από γυναίκες.

Πιστή στο πνεύμα των λιστών, η συντακτική ομάδα του περιοδικού συνέταξε και έναν οδηγό με τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα άλμπουμ γυναικών μουσικών, Ελληνίδων και ξένων.

Διαβάστε επίσης:

Και ΜΜΕ κατά των Κολοσσών Δικτύωσης

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γιος του έγινε 13 χρονών – Η γλυκιά ευχή

«Caroline: The Murder That Fooled the World» – Πώς ξεκίνησε η σκηνοθεσία του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά (Photo | Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:33
Exit mobile version