search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:21
MENU CLOSE

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τη νέα πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

14.02.2022 18:47
sakelarropoulou_new

Την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε τη Δευτέρα (14/2) η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τις εξελίξεις στον κλάδο της ναυτιλίας, αλλά και τις προκλήσεις σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και τη στενή σχέση και τη συνεισφορά της ελληνικής ναυτιλίας στην οικονομία και την κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, η κ. Τραυλού είπε στην ΠτΔ ότι το περιβαλλοντικό με τα μέτρα για την μείωση σε πρώτη φάση και η εξάλειψη, ακολούθως, των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου είναι θέμα το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας άρα και της ελληνικής.

Τόνισε ότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες παραμένουν πιστοί στον εθνικό στόχο ανάκαμψης του ελληνικού νηολογίου και τον εκσυγχρονισμού του συστήματος της ναυτικής εκπαίδευσης.

Επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει να διαμηνύει ότι η ελληνική ναυτιλία μπορεί να αποτελέσει τη βάση ανάπτυξης της νέας γενιάς ναυτικών, αξιωματικών αλλά και κατώτερου πληρώματος, αξιοποιώντας την εξαίρετη φήμη που έχει η ναυτοσύνη των Ελλήνων και αποκομίζοντας επαγγελματικά οφέλη και προοπτικές.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» από το ΣτΕ: «Ξεπαγώνουν» οι τριετίες

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκε και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Πούτιν -Λαβρόφ: Τα είπαν… α λα Μακρόν σε ακόμη μακρύτερο τραπέζι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:21