ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:08
MENU CLOSE

Γεωργία Μπίκα: «Υπάρχουν κενά στο DNA» - Νέα ευρήματα στα χέρια της ανακρίτριας

22.02.2022 16:33

Εξελίξεις πυροδοτεί στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η τεχνική γνωμοδότηση που έχει να κάνει με την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα και η οποία παραδόθηκε σήμερα στα χέρια της ανακρίτριας.

Στο πόρισμα επίσης περιλαμβάνεται μια αναφορά για μεγάλη ποσότητα αιθανόλης κάτι το οποίο αρχικώς είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, όπου έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

«Η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο – Μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα»

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Διαβάστε επίσης:

Euroferry Olympia: Ρυμουλκείται στον Αστακό – Κατάθεση στο λιμενικό δίνει ο Λευκορώσος που διασώθηκε

Καστοριά: Ο θηλυκός κύκνος υπέκυψε στα τραύματά του – Ο αρσενικός αρνείται να φύγει από το ταίρι του (Photos/Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αν ήμουνα μόνη μου, θα έπεφτα από την ταράτσα» λέει η μητέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 10:07
Exit mobile version