search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Τσακαλώτος για κράξιμο στα social media: Δεν άντεξα να διαβάσω τα σχόλια (Videos)

22.02.2022 11:23
tsakalotos_tsipras_new

Συνεχίζονται οι σοβαρές αναταράξεις που προκάλεσαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οι αιχμές του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας δέχτηκε κριτική τόσο από «κομματικούς φίλους» του, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Πάνος Σκουρλέτης, αλλά κυρίως έγινε δέκτης σφοδρής κριτικής στα social media.

Έτσι, υπό το βάρος της κατακραυγής που δέχθηκε, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναγκάστηκε να κάνει τη Δευτέρα δύο παρεμβάσεις. 

Η μία έγινε μέσω γραπτής ανακοίνωσης ενώ την ίδια μέρα αναφέρθηκε στο θέμα και στην συνέντευξη που έδωσε στη μεταμεσονύχτια εκπομπή του Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Εκεί ήταν εμφανώς καταπτοημένος από το σάλο που προκλήθηκε και ομολόγησε ότι δεν άντεξε καν να διαβάσει τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια.

«Τα παρακολουθώ έως ένα σημείο που αντέχω» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι στεναχωρήθηκε τόσο για τις αντιδράσεις συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επειδή έτσι δεν αφήνουν να γίνεται ένας πλούσιος πολιτικός διάλογος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξήγησε ότι δεν έγινε ξαφνικά ελιτιστής, επειδή επικαλέστηκε στην επίμαχη συνέντευξη τις σπουδές του σε αγγλικό πανεπιστήμιο.

Επίσης, απαντώντας για τα περί ανασφάλειας που είχε καταλογίσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε πως το νόημα της φράσης ήταν ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ερωτηθείς για την άλλη αιχμή, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει να διαλέγει συμβούλους διευκρίνισε ότι ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει άλλη φράση και πως αυτό που εννοεί δεν διαφέρει από εκείνο που είχε προς ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα ότι δεν διαλέγει πάντα τα σωστά πρόσωπα.

Σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποίησε με θετική έννοια τον χαρακτηρισμό «τακτικιστής» για τον Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενος ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καλύτερο πολιτικό κριτήριο από τον ίδιο

Τέλος, μεταξύ άλλων, φρόντισε να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά ότι δεν συμφωνεί με την εκλογή αρχηγού από τη βάση, επικαλούμενος και την παράδοση της αριστεράς.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» Κύρτσου για την εξαγορά της ΛΑΡΚΟ από την ΓΕΚ Τέρνα – «Να χαρεί και ο πεθερός του Γεραπετρίτη»

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αριστερά είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα (video)

Νέα Δημοκρατία: Ετοιμάζονται τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια – Στον Πειραιά ο Γεραπετρίτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:36