search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Πιτ Ντέιβιντσον: Η δημόσια υποστήριξη του Τζέιμς Γκαν και της Κέιλι Κουόκο, μετά το clip του Κάνιε Γουέστ (Video)

07.03.2022 21:18
Pit Davidson_new

Ο Πιτ Ντέιβιντσον, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αντιμέτωπος με την «οργή» του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να εκφράζει τα αρνητικά του συναισθήματα για τον ηθοποιό.

Όλα δείχνουν, πως το μήλον της έριδος δεν είναι άλλο από τη σχέση του Ντέιβιντσον με την πρώην του διάσημου ράπερ, Κιμ Καρντάσιαν.

Εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι έχει επισημοποιήσει τη σχέση του και αυτό πυροδότησε την οργή του Γουέστ, ο οποίος συμπεριέλαβε τον Πιτ στο νέο του βίντεο κλιπ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα ξεσπάσματά του στα social media, ο Γουέστ εξέφρασε το μίσος του για τον νυν σύντροφο της Κιμ, «σκοτώνοντάς» τον στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε για λογαριασμό του νέου του τραγουδιού με τον τίτλο «Eazy».

Εκατομμύρια ανθρώπων παρακολούθησαν ένα καρτούν με τη μορφή του Γουέστ, να απαγάγει μία φιγούρα, η οποία θυμίζει πολύ τον Ντέιβιντσον. Αυτό ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Ο εικονικός Γουέστ στη συνέχεια, θάβει τον Πιτ ζωντανό και τον αποκεφαλίζει.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο, ο ράπερ λέει: «Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete», ενώ στο τέλος η λέξη Skete φαίνεται να έχει αντικατασταθεί με τη φράση «ξέρετε ποιον», εξαφανίζοντας έτσι τυχόν αμφιβολίες για την ταυτότητα του αποκεφαλισμένου.

Πολλοί από αυτούς, που παρακολούθησαν το πρωτοφανές αυτό συμβάν, στάθηκαν απέναντι στον Γουέστ, ενώ οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν «αηδιαστικό».

Η Κέιλι Κουόκο και ο Τζέιμς Γκαν είναι μόνο δύο από εκείνους, που τοποθετήθηκαν δημοσίως υπέρ του Πιτ Ντέιβιντσον, μετά το βίντεο κλιπ του «Eazy».

Μέσω Twitter, ο σκηνοθέτης του «Suicide Squad», Τζέιμς Γκαν έγραψε: «Για την ιστορία, ο Πιτ Ντέιβιντσον, είναι ένας από τους ωραιότερους, πιο γλυκούς τύπους που ξέρω. Ένα πραγματικά γενναιόδωρο, τρυφερό και αστείο πνεύμα, που αντιμετωπίζει τους πάντες γύρω του με σεβασμό».

Η Κέιλι Κουόκο επίσης υποστήριξε την άποψη του σκηνοθέτη με τον δικό της τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, μέσα από το ρόλο της Πέννυ στο Big Bang Theory, έγραψε το εξής σχόλιο: «Γεγονός❤️», υποσηρίζοντας τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Πιτ.

Η αντίδραση του Ντέιβιντσον, σύμφωνα με πηγή του Page Six ήταν η εξής: «Δεν νιώθει καμία απειλή από τον Κάνιε Γουέστ, λόγω του βίντεο. Αντιθέτως, το βρίσκει γελοίο ή και κολακευτικό που είναι πλέον, ο πρωταγωνιστής του».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο διέταξε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών την ανάπτυξη 500 επιπλέον στρατιωτών στην Ευρώπη

Βρετανία: Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος διαπραγματεύσεων Μόσχας – Κιέβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53