search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Φιλήμων για Βουγιουκλάκη – Καρέζη: «Η Αλίκη δεν πλήρωνε, ο χαρακτήρας της Τζένης χάλασε μετά τον γάμο με τον Καζάκο»

08.03.2022 09:13
filimon-karezi-voygioyklaki-new

Για τη Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μιμή Ντενίση, την Τζάκι Κένεντι αλλά και τη Χριστίνα Ωνάση μίλησε ο σχεδιαστής Φιλήμων, αναφερόμενος στη μεταξύ τους συνεργασία.

«Εγώ έντυσα και την Τζένη. Απλά η Τζένη ήταν λίγο πιο υποφερτή. Ομως μετά τον γάμο της με τον Καζάκο χάλασε ο χαρακτήρας της. Είχε αποκτήσει ένα ύφος μπλαζέ και δεν την ενδιέφερε τίποτα» είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso για την Τζένη Καρέζη, ενώ μιλώντας για τη Μιμή Ντενίση τόνισε:

«Τότε η Μιμή πήγαινε στο Κολλέγιο. Εγώ, λοιπόν, έκανα κάποια φιλανθρωπικά γκαλά. Μέσα στα κορίτσια του Κολλεγίου που έντυσα ως μοντέλα ήταν και η Μιμή. Συνεπέστατη, αξιοπρεπέστατη και πάντα κυρία. Είναι μια γυναίκα με τεράστια μόρφωση, όμως έχω μια διαίσθηση ότι δεν είναι ευτυχισμένη στη ζωή της».

«Την Τζάκι την έντυνα για χρόνια για τις δεξιώσεις. Η Χριστίνα ήρθε σε μένα όταν πέθανε ο πατέρας της, ο Αρίστος, και μου ζήτησε να της ράψω μαύρα ρούχα. Είναι αυτά που κυκλοφορούν στις φωτογραφίες, όταν γινόταν η κηδεία του. Επίσης, η Γουλανδρή μού είχε φέρει στο ατελιέ τη μεγάλη σταρ Μέρλι Ομπερον της οποίας είχα πάρει τα μέτρα και της έστελνα στο Ακαπούλκο τις ωραιότερες τουαλέτες μου» πρόσθεσε, μιλώντας για την Τζάκι Κένεντι και τη Χριστίνα Ωνάση ενώ αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για… φέσια!

«Δεν πληρώθηκα ποτέ από την Αλίκη Βουργιουκλάκη. Δεν την έντυσα ξανά γιατί, εκτός του ότι δεν πλήρωνε, δεν με ενέπνεε να την ντύσω. Καταρχάς, θεωρούσε ότι είχε το τελειότερο κορμί του κόσμου και ότι η ίδια ήταν η απόλυτη γυναίκα. Μπράβο της όμως που τα κατάφερε και έγινε σταρ»

Διαβάστε επίσης:

Πιτ Ντέιβιντσον: Η δημόσια υποστήριξη του Τζέιμς Γκαν και της Κέιλι Κουόκο, μετά το clip του Κάνιε Γουέστ (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον πατέρα της (photos)

Ντέμη Γεωργίου: «Έπιασα πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου κι έφυγα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:26