search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Στο δελτίο του Star φαντάζονται ότι οι Ουκρανοί τρώνε… ινδικά χοιρίδια! (video)

09.03.2022 12:30
pontiki_marioupoli

Η κάμερα του Associated Press κατέγραψε τη φρίκη του πολέμου και το δράμα των πολιτών στην Ουκρανία, ωστόσο η αναπαραγωγή από τα ελληνικά κανάλια ήταν μάλλον προβληματική…

Για παράδειγμα, ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσε το χθεσινό ρεπορτάζ του Star για τις δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητα των αμάχων στη Μαριούπολη.

Στο ρεπορτάζ προβλήθηκαν πλάνα από το Associated Press που καταγράφουν την εφιαλτική κατάσταση στην πόλη, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και οι κάτοικοι αναγκάζονται να κάνουν πλιάτσικο για να επιβιώσουν.

Πτώματα υπάρχουν άταφα στη μέση του δρόμου και οι στρατιώτες μοιράζουν εμφιαλωμένο νερό στους πολίτες καθώς η υδροδότηση έχει διακοπεί.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί και πολίτες σε απελπισία στα καταφύγια μαζί με τα κατοικίδια τους…

Ωστόσο από… υπερβάλλοντα ζήλο στο Star προβλήθηκαν και πλάνα ενός άνδρα να τρέχει στο δρόμο προσπαθώντας να πιάσει ένα ινδικό χοιρίδιο, και η δημοσιογράφος του καναλιού έβγαλε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι εκείνος σκόπευε να το… φάει!

Το συγκεκριμένο πλάνο μάλιστα δεν υπάρχει στο ρεπορτάζ του Associated Press.

Το συμπέρασμα, που μεταφέρθηκε ως δεδομένο από τη ρεπόρτερ του καναλιού, δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά, ούτε υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ της άποψης ότι το συμπαθές τρωκτικό θα γινόταν το… γεύμα του κατοίκου της Μαριούπολης και δεν το είχε απλώς σκάσει από το κλουβί του με τον άνδρα να το κυνηγάει για να το… πιάσει και να το μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

«Εικόνες που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο άνδρας που βλέπουμε στα πλάνα μας μέσα στο κέντρο της βομβαρδισμένης Μαριούπολης κυνηγάει αυτό το ποντίκι για να το φάει. Είναι η μόνη του πρόσβαση σε τροφή» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος του Star προκαλώντας αντιδράσεις στα social media με το λογικό της… άλμα.

Το… πρόλαβε η Τσαπανίδου

Τα ίδια πλάνα προβλήθηκαν και από το Open με τη Μίνα Καραμήτρου να κάνει επίσης αναφορά στο ινδικό χοιρίδιο, που κυνηγάει ο άνδρας, κάνοντας λόγο για σοκαριστικές εικόνες.

«Αυτό χωρίς περαιτέρω σχολιασμό» είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου. «Είναι πλάνα που μεταδίδει το Associated Press και κάνουν τον γύρο του κόσμου με ο,τι σχόλιο μπορεί να φανταστεί κανείς» συνέχισε η παρουσιάστρια πριν ακουστούν ανακρίβειες…

Διαβάστε επίσης:

Russia Today: Στο ευρωδικαστήριο κατά της απαγόρευσης που επέβαλε η ΕΕ

Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι» (Video)

MasterChef: «Πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε» – Σόου και απειλές από τον Μπόμπαινα – Γλέντι στο twitter (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:16