search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:55
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά σε όσους σχολίασαν το ντεκολτέ της (Video)

01.04.2022 14:04
katerina-kainoyrgioy__new

Ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη χθεσινή ενδυματολογική της επιλογή.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες στο Twitter δε θεώρησαν σωστό μια μέρα με δύσκολη επικαιρότητα, όπως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, να βλέπουν την παρουσιάστρια με ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ.

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου

Τα σχόλια αυτά, ωστόσο, ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν παρέλειψε να απαντήσει.

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα. Την ευαισθησία μου και τη διακριτικότητά μου αλλά το ντεκολτέ μου.

Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως λίγο περισσότερο εμείς οι γυναίκες και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου. Κορίτσια, μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη» έγραψε μέχω ενός story της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Τζιμ Κάρεϊ: Αποσύρεται από τον κινηματογράφο (Video)

Will Smith: Ο Κρις Ροκ δεν άφησε να τον συλλάβει η αστυνομία για το χαστούκι στα Όσκαρ (Video)

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Μπρους Γουίλις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42