search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα; Όλα έχουν και ένα όριο» (Video)

30.03.2022 20:05
kainourgiou1_30322_new

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να περνάει κρίση στον γάμο της.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε σe ανακρίβειες που γράφονται για τα προσωπικά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χάζευα λίγο τα εξώφυλλα περιοδικών και τι έγραφαν κατά καιρούς για μένα και την προηγούμενη μου σχέση. “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή”, “Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή”, “Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος”. Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα με τίτλος του στιλ, “Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της” παρόλο που δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. “Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική”.

Λοιπόν, θέλω να πω ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ΄ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δεν γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν “ο πρώην της Ηλιάκη”.

Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στεναχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Πεφτίτση: «Με ενοχλούν κάποιες περσόνες όπως ο Λιάγκας και η Καινούργιου» (video)

Μπρους Γουίλις: Εγκαταλείπει την καριέρα του – Διαγνώστηκε με αφασία

Γιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος και περήφανος» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50