search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Will Smith: Ο Κρις Ροκ δεν άφησε να τον συλλάβει η αστυνομία για το χαστούκι στα Όσκαρ (Video)

01.04.2022 11:32
will-smith-new

Στη σύλληψη του Will Smith ήταν έτοιμη να προχωρήσει η αστυνομία του Λος Άντζελες έπειτα από το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ, κάτι που εν τέλει δεν έγινε καθώς δε συμφώνησε ο τελευταίος.

Σε συνέντευξή του στο ABC, ο παραγωγός της τελετής των Oscar, Γουίλ Πάκερ αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα παρασκήνια αυτής της πρωτόγνωρης σκηνής.

Η εν λόγω συνέντευξη πρόκειται να μεταδοθεί σήμερα στην εκπομπή «Good Morning America», ωστόσο, αποσπάσματά της προβλήθηκαν χθες, Πέμπτη.

Σφαλιάρα Will Smith σε Κρις Ροκ – Όλο το παρασκήνιο

Σύμφωνα με τον Πάκερ, αξιωματικοί της αστυνομίας προσφέρθηκαν να αναλάβουν δράση εναντίον του Smith έπειτα από το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ στη σκηνή της τελετής των βραβείων Oscar.

«Έλεγαν: “Πρόκειται για βιαιοπραγία” αυτή ήταν η λέξη που χρησιμοποίησαν εκείνη τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάκερ, προσθέτοντας:

«Οι αξιωματικοί είπαν: “Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα αμέσως”. Μπορείτε να ασκήσετε κατηγορίες και εμείς θα πάμε να τον συλλάβουμε». Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πάκερ, ο Κρις Ροκ αρνήθηκε να ασκήσει κατηγορίες.

Μάλιστα, η αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε δήλωση τη βραδιά των Oscar, αναφέροντας τα εξής: «Το άτομο που εμπλέκεται αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία».

Ο Will Smith ζητά συγγνώμη – Τι απαντά ο Κρις Ροκ

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Will Smith συνομιλώντας με την ηγεσία της Ακαδημίας Κινηματογράφου Τεχνών και Επιστημών μέσω βιντεοκλήσης, ζήτησε συγγνώμη, με τα μέλη της Ακαδημίας να απαντούν στον ηθοποιό ότι «οι ενέργειές του θα έχουν συνέπειες».

Από την πλευρά του, ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό την Τετάρτη σε μια παράσταση που έδωσε στη Βοστόνη. Όπως είπε στο κοινό «επεξεργάζεται ακόμη αυτό που συνέβη», ενώ τόνισε ότι προτίθεται να πει περισσότερα αργότερα…

Διαβάστε επίσης:

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Μπρους Γουίλις

Βίκυ Λέανδρος: «Έγραφα άρθρα σε εφημερίδες του εξωτερικού για να υπερασπιστώ την Ελλάδα» (Videos)

Άντονι Χόπκινς προς τον Μπρους Γουίλις: «Το να δουλεύω μαζί σου ήταν κάτι ξεχωριστό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14