ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Γουίλ Σμιθ: 10ετής «καμπάνα» από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

08.04.2022 22:30

Αυστηρή τιμωρία επέβαλε στον Γουίλ Σμιθ η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, καθώς μετά από συνεδρίασή της, αποφάσισε ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η τελετή απονομής των Oscars.

«Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ προοριζόταν να είναι μια γιορτή για όλους εκείνους στον χώρο μας που έκαναν απίστευτο έργο τη χρονιά που πέρασε», δήλωσαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ντέιβιντ Ρούμπιν και ο διευθύνων σύμβουλος Ντον Χάντσον. «Ωστόσο, αυτές οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε από τον κ. Σμιθ επί σκηνής», υπογράμμισαν.

Ο 52χρονος αμερικανός ηθοποιός είχε χαστουκίσει τον παρουσιαστή Κρις Ροκ επί σκηνής, στη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αντιδρώντας σε προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Ροκ για την εμφάνιση της συζύγου του.

Πέντε ημέρες μετά το επεισόδιο ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε «συγγνώμη» από τον Κρις Ροκ, τους διοργανωτές των Όσκαρ, τους συναδέλφους του και τους θεατές.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Βρετανία: Η δισεκατομμυριούχος σύζυγος του υπουργού Οικονομικών δεν πληρώνει φόρους

Στο Κίεβο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Fast track διαδικασίες για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ (Video)

Μάχη στήθος με στήθος για τη γαλλική Προεδρία – Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Μακρόν και Λεπέν

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:38
Exit mobile version