search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:43
MENU CLOSE

Αντώνης Συκάρης: Συγκλονίζει ο γιος του – «Ελπίζω ότι ακόμα θα εμφανιστεί»

12.04.2022 16:19
sikaris_new

Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις του γιου του Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λόγω έλλειψης οξυγόνου από την κορυφή του Νταουλαγκίρι στο Νεπάλ.

Ο γιος του άτυχου ορειβάτη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε: «πήγε να κάνει τα Ιμαλάια «βουνό των Ελλήνων» και να τιμήσει τους ορειβάτες και τους φίλους του που έχασαν τη ζωή τους. Εγώ ελπίζω ότι ακόμα θα εμφανιστεί και όλα αυτά θα είναι αστεία. Έφτασε στην κορυφή κανονικά και μετά στην επιστροφή, περίπου στα 7.500 μέτρα τελείωσε το οξυγόνο, εξαντλήθηκε και προσπάθησε να φτάσει στο camp 3».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από ορειβασία στα Τζουμέρκα τον Ιανουάριο.

«Μας ήξερε, ήταν φοβερός άνθρωπος, του άρεσαν τα βουνά. Είχε πολλά να δώσει ακόμη. Συγκινήθηκα πολύ που αφιέρωσε την επιτυχία στον γιο μου και στους άλλους ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους. Του έστειλα “συγχαρητήρια” και λίγα λεπτά μετά έμαθα την τραγική είδηση, προσπαθούσα να τη διασταυρώσω. Ήταν ένας δοσμένος ορειβάτης στο βουνό».

Διαβάστε επίσης

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Χειριστικός σύζυγος ο Μπάμπης» – «Καίει» τον κατηγορούμενο η κατάθεση της γειτόνισσας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φόβοι για χρήση χημικών όπλων στη Μαριούπολη – Επίθεση στα ανατολικά ετοιμάζει η Ρωσία

Πούτιν: Δεν μπορείτε να απομονώσετε τη Ρωσία – Η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα επιτύχει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:43