search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 00:41
MENU CLOSE

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί θα εκπροσωπήσει ο Μάντζος το ΚΙΝΑΛ;

14.04.2022 13:12
mantzos_dimitris

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος θα δώσει το παρών στην πρώτη μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. 

Η ιστορία θέλει τα κόμματα να εκπροσωπούνται από τον γραμματέα αλλά εδώ υπάρχει μία διαφορά. Στην περίπτωση του ΚΙΝΑΛΛ ο γραμματέας δεν είναι επιλογή της “εποχής Ανδρουλάκη” καθώς ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (εξελέγη επί Φώφης Γεννηματά) θα είναι στη θέση του μέχρι το Συνέδριο (20, 21, 22 Μαΐου). Από την άλλη, ο Δημήτρης Μάντζος είναι επιλογή Ανδρουλάκη και πρόσωπο που χαρακτηρίζει την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Αργεντινή σε αποστολή του Ευρωκοινοβουλίου. Όχι πως αν ήταν Ελλάδα υπήρχε περίπτωση να παρευρεθεί, απλώς το σημειώνουμε. 

Πάντως, στο ΚΙΝΑΛ δεν πολυασχολούνται με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όχι ότι δεν υπάρχει πολιτικό ενδιαφέρον, αντιθέτως περιμένουν τις… εσωκομματικές κόντρες, αλλά δεν προλαβαίνουν. Τρέχουν με τα οργανωτικά τους, λένε. 

Διαβάστε επίσης:

Αιχμηρός Μητσοτάκης για την αντιπολίτευση

Σακελλαροπούλου: Με ανάρτησή της στο Facebook τόνισε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Υποψήφιοι βουλευτές οι Κατερινόπουλος – Λέων;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 00:24