search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:35
MENU CLOSE

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα», απαντά το Ωνάσειο

14.04.2022 18:57
onaseio_new

Τη δίκη του απάντηση δίνει το Ωνάσειο στους ισχυρισμούς του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι το νοσοκομείο χορήγησε κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο διαψεύδει ότι είχε χορηγηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα λέγοντας μάλιστα ότι ο ιατρικός φάκελος της 9χρονης βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων αρχών.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις. Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες.

Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022.

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο».

Διαβάστε επίσης

Γουίλ Σμιθ – Τζέιντα Πίνκετ: Φήμες για «ρωγμή» στη σχέση τους μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Πόλεμος στην Ουκρανία: H Γερμανία κατάσχει το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ στον κόσμο – Σε ποιον ανήκε

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Ο Μπάμπης έβαλε την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει 2.000 ευρώ για το φέρετρο» – Τι είπε μάρτυρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:35