search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:16
MENU CLOSE

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Ο Μπάμπης έβαλε την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει 2.000 ευρώ για το φέρετρο» – Τι είπε μάρτυρας

14.04.2022 18:28
Babis Anagnostopoulos_new

Με την κατάθεση φίλης της μητέρας της Καρολάιν συνεχίστηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου την Πέμπτη (14/4) φέρνοντας στο φως και άλλες πτυχές του κατηγορούμενου.

Η μάρτυρας επιβεβαίωσε όσα είχε πει ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης, καταθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος, μετά τη δολοφονία, πήρε από τη μητέρα της 2.000 ευρώ για το φέρετρο του παιδιού της.

«Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο, αλλά με έβαλε ακόμα  και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας τού έδωσα 2.000 ευρώ» είπε η μάρτυρας.

Η γυναίκα εξήγησε γιατί η μητέρα της Καρολάιν δεν ήρθε στο δικαστήριο. «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της, αλλά γιατί έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες».

Εκδηλωτική, με πολλή αγάπη για τα ζώα, χαρακτήρισε την Καρολάιν η εθελόντρια από το φιλοζωικό σωματείο, η οποία γνώρισε την Καρολάιν μετά την αίτηση που είχε κάνει για υιοθετήσει ένα κουταβάκι.

Διαβάστε επίσης

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πέπλο μυστηρίου για την έκρηξη στο Moskva: Βυθίστηκε χτυπημένο από ουκρανικούς πυραύλους ή πλέει ακόμη σύμφωνα με τη Μόσχα;

Δίκη Φιλιππίδη: Όχι από το δικαστήριο στο αίτημα για αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46