search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:39
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι βρίσκεται πίσω από «ανώνυμες» κλήσεις σε δημοσιογράφο

19.04.2022 16:13
roula_new

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της προφυλακισμένης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου σε μια προσπάθεια να ξετυλιχτεί πλήρως το κουβάρι και να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με νέα έγγραφα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, η Ρούλα Πισπιρίγκου ή άλλο συγγενικό της πρόσωπο βρίσκονται πίσω και από το δεύτερο περίεργο τηλεφώνημα το οποίο έγινε στην δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού.

Όπως προκύπτει από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη, το πρωινό της 25ης Μαρτίου υπήρχαν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου, η οποία δέχθηκε δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα από γυναίκα που προσποιήθηκε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.
Η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live.

Τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν πέντε μόλις ημέρες πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Γιατί οι αρχές «βλέπουν» έμμεση ομολογία

Και στα δύο τηλεφωνήματα, σε αυτό δηλαδή της 15η ς Μαρτίου  αλλά και της 25ης  Μαρτίου, η γυναίκα που τηλεφωνεί όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο Μάνο Δασκαλάκη αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία.

Αυτή ακριβώς η παραδοχή αξιολογείται από τις αρχές ως πολύ σοβαρή με τους ερευνητές να κάνουν λόγο για «έμμεση ομολογία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου προκύπτει ότι την 25η Μαρτίου από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου πραγματοποιούνται δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου.

Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.


Οι δυο κλήσεις έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με όλα όσα είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου περί δυο τηλεφωνημάτων και πάλι με απόκρυψη που δέχτηκε από την φερόμενη ως μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2022: Οδηγίες για την πρόληψη παιδικών τραυματισμών κατά την περίοδο των εορτών

Πάσχα 2022: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές – Οδηγίες του ΕΦΕΤ

Ιερώνυμος: Διέταξε έρευνα για τον ιερέα που έδιωξε τρανς γυναίκα από συσσίτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:08