ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Ντρου Μπάριμορ: Πίστευε πως ο ΕΤ ήταν αληθινός εξωγήινος - Μιλούσε με τη μαριονέτα (videos)

20.04.2022 15:55

Reunion για τη σταρ Ντρου Μπάριμορ και την συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «ΕΤ-Ο εξωγήινος», Ντι Γουάλας, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας.

Ήταν μία συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση και η Γουάλας είπε στην 47χρονη Μπάριμορ πως από τότε διαισθανόταν την σημαντική πορεία που θα ακολουθούσε το 7χρονο κοριτσάκι της ταινίας.

@drewbarrymore E.T.❤️ @thedeewallace ♬ As It Was – Harry Styles

Η Γουάλας που είχε τον ρόλο της μαμάς της Μπάριμορ στην ταινία, εξομολογήθηκε ότι είχε εντυπωσιαστεί από το χαρισματικό κοριτσάκι που γνώρισε. Η Γουάλας μάλιστα αποκάλυψε ότι η μικρή Μπάριμορ πίστευε στα γυρίσματα πως ο ΕΤ ήταν ένας αληθινός εξωγήινος. Και θυμάται πως είχε πιάσει την 7χρονη Ντρου Μπάριμορ να προσπαθεί να συνομιλήσει με την μαριονέτα του ΕΤ.

Για την σκηνή της ταινίας όπου ο ΕΤ πεθαίνει, η Γουάλας θυμήθηκε πως έπιασε την μικρή Μπάριμορ και της είπε: «Ντρου, τώρα θα πάμε να γυρίσουμε την σκηνή όπου ο ΕΤ πεθαίνει. Αλλά ξέρεις ότι δεν πεθαίνει πραγματικά. Παίζει, όπως κι εμείς, εντάξει;».

Αλλά μετά την σκηνή η μικρούλα ήταν απαρηγόρητη και η Γουάλας προσπαθούσε να την συνεφέρει, αγκαλιάζοντάς την σας να ήταν η πραγματική μητέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Σοφία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με καταστροφές- Αντιδράσεις σε Τουρκία και Ελλάδα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας καταθέτει η Ρωσία

Τζούλιαν Ασάνζ: Και επίσημα εντολή έκδοσης στις ΗΠΑ – Ποια «βήματα» ακολουθούν

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:31
Exit mobile version