ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Σωτήρης Κοντιζάς: Masterchef και στο βιντεογκέιμ Gran Turismo (Photos/Video)

04.05.2022 09:32

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι σεφ στο εστιατόριο του, στο «MasterChef»- εντάξει εκεί είναι κριτής- και με έναν τρόπο είναι σεφ και στα… ανάποδα τιμόνια.

Λάτρης του βιντεογκέιμ Gran Turismo, επιλέχθηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην προωθητική καμπάνια του GT7 το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο σποτ για το Gran Turismo 7,  διαθέσιμο σε PS5 και PS4 από σήμερα,  4 Μαρτίου, είναι ήδη στον «αέρα».

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του «Πραγματικού Προσομοιωτή Οδήγησης», το Gran Turismo 7 επιτρέπει στο κοινό να εκφράσει την αγάπη του για τα αυτοκίνητα είτε μέσω αγώνων, συλλογών οχημάτων, βελτιώσεων, φωτογράφισης, είτε οδηγώντας.

Σε ένα αφαιρετικής αισθητικής φιλμάκι με βασικά συστατικά τον προβεβλημένο σεφ και πλήθος από δυναμικά πλάνα  από αγώνες του ολόφρεσκου GT7- ή μήπως πραγματικούς;-, o σεφ καλεί τον θεατή του σποτ, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό του, να χαράξει τη δική του μοναδική γραμμή– άλλωστε το σλόγκαν του GT7 είναι το «Find Your Line»- και να δημιουργήσει ιστορίες που συνδέονται με την αγάπη για τα αυτοκίνητα και την αυτοκίνηση.

Η φιλοσοφία του παιχνιδιού σχηματίζεται μπροστά στα μάτια εκείνου που παρακολουθεί το εντυπωσιακό σποτάκι  και με πλάνα στα οποία ο Κοντιζάς παρουσιάζεται ως χομπίστας μοντελιστής αλλά και ως ικανός οδηγός στο κοκπιτ ενός σπορτκαρ σε δυναμική οδήγηση στις πλαγιές του Υμηττού.

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Κέρδισε στη «μάχη» το τετραήμερο και ο καλός καιρός

Σασμός – Spoiler: Αποκαλύψεις από τον «Σταύρο» – Ποιον θα προτιμήσει τελικά η Αργυρώ;

ΕΡΤ: Τρίτος κύκλος για «Τα καλύτερά μας χρόνια» – Θα διαδραματιστεί στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26
Exit mobile version