search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:17
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Αποκαλύψεις από τον «Σταύρο» – Ποιον θα προτιμήσει τελικά η Αργυρώ;

03.05.2022 18:25
sasmos- stavros76-new

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, που υποδύεται τον «Σταύρο» στην τηλεοπτική επιτυχία του Alpha «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο τηλεοπτικός Σταύρος αναφέρθηκε στο ρόλο του, τη σχέση του με την Αργυρώ, ενώ αποκάλυψε στην εκπομπή ποιος θα είναι ο άνδρας που θα επιλέξει στο τέλος η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη).

Αρχικά, μιλώντας για τον ρόλο του, ο Γιώργος Χριστοδούλου ανέφερε: «Ο Σταύρος είναι ένας θετικός χαρακτήρας, αλλά στη συνείδηση του κόσμου είναι ένας χαρακτήρας – εμπόδιο. Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους, που δεν τον γουστάρουν, αλλά τον αδικούν. Μόνο καλό μπορεί να κάνει».

Ο Σταύρος είναι ένας άντρας που θέλησε να μπει στη ζωή της Αργυρώς για να τη «σώσει», καθώς τη βλέπουμε έτοιμη να «βουλιάξει» μετά τον θάνατο του Πετρή και την αθώωση του Αστέρη, δήλωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Ο Σταύρος αγαπάει πολύ την Αργυρώ, άνευ όρων. Εκείνη είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε αδύναμη φάση. Καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, όμως θα σταθεί δίπλα της με όλο του το είναι, ακόμα κι αν δεν παίρνει αυτό που θέλει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Σταύρος δεν θα έχει τελικά, το μέλλον που θέλει με την Αργυρώ. «Πιστεύω πως θα διαλέξει τον Αστέρη. Είναι μεγάλος ο έρωτάς τους και μιλάμε για μυθοπλασία. Αν ήταν η πραγματική ζωή, μπορεί να επέλεγε τον Σταύρο», αναφέρει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τέλος, για το αν συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση, απλά για να είμαι. Θέλω αυτό που θα κάνω, να γοητεύει εμένα πρώτα. Μέχρι τώρα νιώθω υπέροχα».

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας με δολοφονίες δημοσιογράφων, αντιδημοσιογραφικούς περιορισμούς και διώξεις – Στην 108η θέση η Ελλάδα

ΑΕΜΑΡ: Νέα ιστοσελίδα με «ανοιχτά» δεδομένα για το ραδιόφωνο με στόχο τη διαφάνεια

Γιώργος Κουβαράς: Πρεμιέρα της εκπομπής «Στο Κέντρο» με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Ουκρανό πρέσβη, Σεργκέι Σουτένκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34