search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Κέρδισε στη «μάχη» το τετραήμερο και ο καλός καιρός

03.05.2022 18:42
tileorasi_28322_new

Μίνι Πάσχα θύμισε  το προηγούμενο τετραήμερο. Ο καλός για την εποχή καιρός και η μεταφορά της απεργίας τη Δευτέρα αξιοποιήθηκε από αρκετούς που αμολήθηκαν στις εξοχές.

Βάλτε κι εκείνους που έφυγαν Μεγαλοβδομαδιάτικα και εν τέλει επέστρεψαν απογευματάκι της Δευτέρας 2 Μαΐου και έχετε την απάντηση στην απορία γιατί καταγράφηκε χαλαρότητα στις τηλεθεαματικότητες του προηγούμενου τετραήμερου.

Σκεφτείτε πως την περασμένη Παρασκευή δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας με 7,4% τηλεθέαση ήταν το μαγειρικό «MasterChef» και το αμέσως επόμενο δε δημοφιλία το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με μόλις 6,8%, σύμφωνα με την ετυμηγορία της Nielsen Audience Measurement.

Στα ίδια, πάνω- κάτω, επίπεδα κινήθηκε η τηλεθέαση και την τελευταία ημέρα του Απριλίου.

Το ριάλιτι «Survivor»ήταν μεν πρώτο σε προτιμήσεις αλλά με ποσοστό τηλεθέασης μόλις 8,7% όταν άλλα- προηγούμενα Σάββατα- κατάφερνε 10άρια και 12άρια.

Πρωτομαγιά η Κυριακή που μάς πέρασε, όμως η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Είχαν «πιάσει» στο μεταξύ το Μάη και όσοι  παρακολουθούντα επεισόδια της και κάπως έτσι το επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν 1.418.000 τηλεθεατές.

Λίγο πάνω από το εκατομμύριο ήταν εκείνοι που επέλεξαν τον Σκάι για το «Survivor».

Χθες πια καταγράφηκε συνολική άνοδος τηλεθέασης από το απόγευμα και έπειτα. Την ημέρα «κέρδισε» ο «Σασμός» και τους περισσότερους που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους σχεδόν μοιράστηκε με τη σειρά «Η γη της ελιάς». Στο διάστημα κατά το οποίο τα επεισόδια των δύο ανταγωνιστικών σίριαλ ήταν στον αέρα το 54,4% των τηλεθεατών ήταν συντονισμένοι σε Alpha και Mega.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Αποκαλύψεις από τον «Σταύρο» – Ποιον θα προτιμήσει τελικά η Αργυρώ;

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας με δολοφονίες δημοσιογράφων, αντιδημοσιογραφικούς περιορισμούς και διώξεις – Στην 108η θέση η Ελλάδα

ΑΕΜΑΡ: Νέα ιστοσελίδα με «ανοιχτά» δεδομένα για το ραδιόφωνο με στόχο τη διαφάνεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:52