search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:11
MENU CLOSE

Γιορτή της Μητέρας: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τις μαμάδες του κινηματογράφου – Από την «Πάστα Φλώρα» στο «Μαμά, φουντούκια» (Video)

08.05.2022 16:12
Finos Film_new

Την τιμητική της έχει σήμερα Κυριακή (8/5) η μητέρα παγκοσμίως, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Φίνος Φιλμ αναφέρεται με τρυφερό τρόπο σε αυτή την ιδιαίτερη ανθρώπινη γεύση.

Η Φίνος Φιλμ, όπως συνηθίζει στη Γιορτή της Μητέρας, ετοίμασε ένα βίντεο με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει όλες τις ηθοποιούς που απεικόνισαν κάθε τύπο μητέρας στις ταινίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από την «κακιά» Τασσώ Καββαδία στην υπέροχη «Πάστα Φλώρα», Μαίρη Αρώνη, οι μητέρες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις οθόνες μας. 

«Μητέρα. Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες, με ένα απολαυστικό αφιέρωμα για την γνήσια Ελληνίδα μάνα, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ!», γράφει στην ανάρτησή της η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη Γιορτή της Μητέρας:

Διαβάστε επίσης:

Βλαντίμιρ Πούτιν: «Όπως το 1945, η νίκη θα είναι δική μας»

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Βατήρας» η απλή αναλογική για την αυτοδυναμία

Τραγωδία στη Μονεμβασιά: Σοκ από τα πρώτα λόγια του δράστη – «Δεν έγινε και τίποτα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:10