ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Έντριαν Πέιν: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της δολοφονίας του - «Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε»

10.05.2022 08:51

Η είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν, προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ, με τον Αμερικανό αθλητή να χάνει τη ζωή του μόλις στην ηλικία των 31 ετών.

Ο Πέιν σκοτώθηκε μετά από πυροβολισμό από έναν συνομήλικό του άνδρα, ονόματι Λόρενς Ντόριτι σήμερα τα ξημερώματα, με τον δράστη να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Σοκαριστικό βίντεο

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το FOX35 έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά και οι κραυγές της μητέρας του Πέιν που καλούσε σε βοήθεια.

Στο βίντεο ακούγεται ο πυροβολισμός με στόχο τον Έντριαν Πέιν ενώ στη συνέχεια ακούγεται μια γυναίκεια φωνή η οποία σύμφωνα με το FOX35 είναι η μητέρα του Πέιν να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε».

Δευτερόλεπτα αργότερα η ίδια γυναίκεια φωνή ακούγεται να συνομιλεί με το κέντρο της άμεσης δράσης και να λέει «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου» και να συμπληρώνει στη συνέχεια «δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Οι Αρχες του Όραντζ Κάουντι έχουν συλλάβει τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου

Daily Mail: Τι τρέχει με την υγεία του Πούτιν; Κούτσαινε στην παρέλαση, σκεπάστηκε με κουβέρτα

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:40
Exit mobile version