search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Πάτρα: Σε δηλητηρίαση από κεταμίνη οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας – Τι αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών (video)

13.05.2022 14:08
pispirigou new

Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη, που παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Στο πόρισμα αναφέρονται ευρήματα όπως βλάβες στο ήπαρ στη ζώνη 1, μικρή πνευμονορραγία και συμφόρηση οργάνων, κάτι που αποδίδεται στην χορήγηση της κεταμίνης.

Μετά το τελικό συμπέρασμα, τίθεται ζήτημα εκταφής της 9χρονης προκειμένου να ληφθούν τρίχες. Με αυτόν τον τρόπο, θα ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου της. Επιπλέον, θέλουν να σχηματίσουν πλήρες χρονοδιάγραμμα για το τι έχει συμβεί.

Μέχρι στιγμής άγνωστος παραμένει ο χρόνος της εκταφής, με τους ιατροδικαστές να ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, που ενδέχεται να είναι πολύτιμος.

Παράλληλα, αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση καθηγητή Κοντιάδη σε Πορτοσάλτε: «Ετοιμάζω δήλωση πολιτικών φρονημάτων για να ησυχάσει»

Πανικός στο Αιγάλεω: Άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο στο River West (Videos)

Γελοιότητες στη Νατοϊκή άσκηση «Tiger Μeet 2022»: Αναγκάζουν αεροπόρους να κάνουν τις τίγρεις κατάχαμα (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15