search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις – «Δεν θα ξαναδείς την Τζωρτζίνα» έγραφε η Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

06.05.2022 23:13
roula-manos-34-new

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να κάνουν λόγο για ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, σε SMS που αντάλλασε το ζευγάρι περίπου 6-7 μήνες μετά τον θάνατος της Μαλένας, διαφαινόταν ότι το ζευγάρι θέλει πλέον να λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί προχώρησαν σε διάψευση του ισχυρισμού της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία είχε πει ότι χορηγήθηκε κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψής της. Το εν λόγω γεγονός διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες.

Το πόρισμα θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος του εννιάχρονου κοριτσιού προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ, με τους ιατροδικαστές να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη.

Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα που έφυγε πρώτη από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συστήνεται ξανά με νέα φωτογραφία στο Instagram- «Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες – Ξεκινούν στις 15 Μαΐου τα δρομολόγια

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Καρέ – καρέ η δολοφονία της φαρμακοποιού από κάμερα ασφαλείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13