search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:40
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά για την κεταμίνη και τον «κλειδωμένο» Chrome – «Δεν έχω ιδέα από τεχνολογία» (videos)

29.04.2022 10:19
roula-pispiringou_0

Νεα στιχεία στην υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά μέσα από τη φυλακή σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

Δια στόματος του δικηγόρου της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι γνώριζε για τη χορήγηση της κεταμίνης στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Παράλληλα αρνείται και ότι υπήρξε άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκε για να σβήσει ηλεκτρονικά ίχνη που υπήρχαν στους υπολογιστές της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε επίσης ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις εξαδέλφων οι οποίοι έχουν εμφανιστεί με γυρισμένη πλάτη σε τηλεοπτικά κανάλια και με αλλοιωμένη φωνή και καταγγέλλουν πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Η κατηγορούμενη δεν έχει τόσα πολλά ξαδέρφια. Έχουμε δει πρόσωπα με γυρισμένη την πλάτη να συστήνονται ως η κομμώτρια της γειτονιάς ή ως ένας φίλος της οικογένειας ή ως ένας άνθρωπος του ευρύτερου συγγενικού κύκλου. Όλα αυτά τα πρόσωπα σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και καταγγέλλουν ψευδή γεγονότα και στοιχεία»

Ο κ. Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι χρονικά η υπόθεση “έχει δρόμο” και ανέφερε ότι μόνο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας χρειάζονται ακόμη μερικοί μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ανάκριση ενώ η δίκη αναμένεται να γίνει ίσως σε λίγο παραπάνω από 12 μήνες, από σήμερα. Σε σχέση με τις άλλες δυο υποθέσεις αναμένεται το πόρισμα των ειδικών από το οποίο θα εξαρτηθούν όλες οι άλλες εξελίξεις.

Σε ότι αφορά το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αναμένονται και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της και στο επίπεδο της αίτησης αποφυλάκισης.

Ο «κλειδωμένος» Chrome

«Την παρουσιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν τον σύγχρονο σατανά» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο άλλος δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας. Ιατροδικαστής, εντατικολόγος και ειδικός στα φάρμακα μελετούν τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας για λογαριασμό της κατηγορουμένης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε γιατί βρέθηκε το Chrome στον υπολογιστή της «κλειδωμένο», σύμφωνα με την διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω γιατί το βρήκαν κλειδωμένο. Δεν έχω ιδέα από τεχνολογία. Μπορεί να είχε κλειδωθεί από τον Μάνο γιατί είχε κι εκείνος πρόσβαση».

Η 33χρονη σύμφωνα με το STAR, ρωτά συνεχώς για την κεταμίνη, για τις δύο φορές που χορηγήθηκε στο παιδί στο Ρίο αλλά και για την μοιραία ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Διαρρήκτης έκλεβε τα σπίτια του… πατέρα του (Video)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της πέταξαν βιτριόλι (Videos)

Λάρισα: Σοκ από τον θάνατο 27χρονης – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:39