search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Πάτρα: Διαρρήκτης έκλεβε τα σπίτια του …πατέρα του (Video)

29.04.2022 10:02
diarriktis new

O ιδιοκτήτης δύο σπιτιών, ενός στην Πάτρα και ενός εξοχικού λίγο έξω από τον Πύργο, δεν μπορούσε να καταλάβει την ατυχία του. Και τα δύο σπίτια έπεσαν θύμα διάρρηξης και ο διαρρήκτης λές και ήξερε που ακριβως να πάει και τι ακριβως να πάρει.

Η έκπληξή του, όμως, ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν έμαθε ποιος ήταν ο διαρρήκτης: Ο ίδιος του ο γιός.

Χιλιάδες ευρώ σε χαρονομίσματα των 500 (περίπου 27.000), λίρες, πανάκριβο ρολόι Ρολεξ, 12 διαμάντια των 4 καρατίων, χρυσαφικά και πολλά άλλα κοσμήματα ήταν η λεία του 21χρονου διαρρήκτη από το σπίτι της οικογένειάς του λίγο έξω από τον Πύργο της Ηλείας.

Ο 21χρονος μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του επιχείρησαν προχθές να διαρρήξουν και το άλλο σπίτι του πατέρα του πρώτου, στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Μεσολογγίου..

Όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς ενώ στη διάρκεια της προανάκρισης ο 21χρονος ομολόγησε και την άλλη διάρρηξη.

Αυτό που έκανε, ωστόσο, τους αστυνομικούς να ακούνε και να μην μπορούν να πιστέψουν είναι πως ο νεαρός ήταν ο γιός του ιδιοκτήτη των δύο σπιτιών.

Τον εκβίαζαν

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας γιατί ουσιαστικά έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του ο νεαρός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κλέψει την οικογένειά του γιατί άτομα τον εκβίαζαν, έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες του και απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσουν. Ετσι μη έχοντας τα χρήματα αποφάσισε να κάνει διαρρήξεις, ώστα να τους δίνει τα κλοπιμαία. 

Να σημειωθεί πως ο νεαρός θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος (λόγω της μεγάλης αξίας των κλοπιμαίων).

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Αλλάζει το σκηνικό – Με βροχές το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (Videos)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της πέταξαν βιτριόλι (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:40