search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος τη βοήθησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη – Νέες δηλώσεις από τη φυλακή

28.04.2022 10:34
tzortzna3333

Ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για έναν μεσήλικα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, στον οποίο η 33χρονη, προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε απευθυνθεί πολλές φορές.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Από την ΕΛ.ΑΣ εκτιμάται ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση.

Παράλληλα, το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος σημείωσε επίσης ότι η ιατροδικαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά τον θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Νέες δηλώσεις από τη φυλακή

Χθες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, μιλώντας στο Star,

«Κοινώνησα χθες, εξομολογήθηκα και η μητέρα και η αδελφή μου, μου έφεραν φωτογραφίες των παιδιών μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η 33χρονη.

Παράλληλα έδειξε να ενδιαφέρεται πολύ για όσα αντικείμενα είχε από κοινού με τον Μάνο Δασκαλάκη και πώς θα τα χωρίσουν αφού πλέον δεν είναι ζευγάρι.

«Ζήτησα να μάθω τι τελικά γίνεται με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που εμένα μέχρι και την ημέρα της σύλληψης μου» είπε εννοώντας το σπίτι της οδού Μπιζανίου που έμενε η οικογένεια.

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος η οικογένεια έμαθε τη Μεγάλη Δευτέρα ότι στο νοσοκομείο του Ρίου είχε χορηγηθεί δύο φορές κεταμίνη στη Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της το 2021.

Η πλευρά Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως αντίστοιχη ποσότητα κεταμίνης είναι πιθανό να έχει χορηγηθεί και στο νοσοκομείο Παίδων. Βέβαια, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα νοσοκομεία αλλά ούτε και από τους γιατρούς που έχουν καταθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Ενδεχομένως η μάσκα να μην καταργηθεί στους εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου

Καλλιθέα: Βρήκε τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της – Την έδεσαν με ζώνη και τη χτύπησαν

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:14