search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει διαγράψει όλες τις «ένοχες» αναζητήσεις – Δεν δίνει τους κωδικούς του email της

19.04.2022 22:14
pispirigou

Κορυφώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να επιβαρύνει τη θέση της με την έως τώρα στάση της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το mail της στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τι έψαχνε στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αστυνομικές πηγές φέρεται να λένε: «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες από τις αστυνομικές έρευνες έχει φανεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες, ενώ η Google της είχε προωθήσει διαφήμιση για κεταμίνη.

Σύμφωνα με το MEGA, η 33χρονη -που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, με χορήγηση κεταμίνης- είχε φροντίσει να διαγράψει απο όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς υποπτες αναζητήσεις της.

«Δεν εξέτασαν αυτές καθεαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών, αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε  ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Και συνέχισε: «Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εξετάστηκαν 948 γονίδια και δεν βρήκαμε τίποτα» – Η κατάθεση καρδιολόγου του Ωνασείου

Δράμα: Παρέλαβε λογαριασμό ρεύματος… 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών μέτρων

Κατάσχεση ρωσικού δεξαμενόπλοιου: Η αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31