search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι καταθέσεις των γιατρών που την εκθέτουν – «Αδιάφορη η στάση της μητέρας»

05.05.2022 22:24
roula -apologia54-new

Με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, πέντε στον αριθμό, του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» συνεχίζονται οι έρευνες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με το Mega, ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019, αλλά και αυτός που έκανε την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Στην κατάθεσή του ο εντατικολόγος χαρακτήρισε παντελώς αδιάφορη τη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης, όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε.

Οι γιατροί από το ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά προβλήματα.

Τέλος, επισήμαναν την καθυστέρηση ενημέρωσης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν το παιδί έπαθε την ανακοπή.

Καίει την Πισπιρίγκου το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Τζωρτζίνα


Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη χορήγηση της κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι ιατροδικαστές αναφέρουν ότι η ανακοπή που υπέστη η 9χρονη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, που προκάλεσε βλάβες στο συκώτι της και σε άλλα όργανα. Έτσι, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δόθηκε κεταμίνη στο παιδί στη φάση της ανάνηψης.



Οι ιατροδικαστές ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη. Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους.

Σύμφωνα με ακόμη μια αποκάλυψη, όταν έγινε η εκταφή για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας δεν ελήφθη δείγμα από τα μαλλιά της, το οποίο θα μπορούσε να απαντήσει αν της είχε χορηγηθεί κεταμίνη και όταν υπέστη την πρώτη ανακοπή, που την άφησε με εγκεφαλική παράλυση.

Διαβάστε επίσης:

Fuel Pass: Κοντά στα 2 εκατομμύρια οι αιτήσεις – Δικαιούχοι και οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων

Συγγρού: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες

Επίθεση με καδρόνια σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:13