search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:19
MENU CLOSE

Γελοιότητες στη Νατοϊκή άσκηση «Tiger Μeet 2022»: Αναγκάζουν αεροπόρους να κάνουν τις τίγρεις κατάχαμα (Video/Photos)

13.05.2022 12:40
tiger_araxos
photo Facebook @Armée de l'Air et de l'Espace

Αλγεινή εντύπωση συνεχίζουν να προκαλούν εικόνες και video που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από Νατοϊκή άσκηση «Tiger Μeet 2022».

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα, μετά την φωτογραφία με στρατιωτικούς να επιθεωρούν αεροπόρους από διάφορες χώρες στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Αράξου και ανάμεσά τους να βρίσκεται μια… τίγρης η οποία καθόταν προσοχή, κάνετε λάθος

Νέο video από την άσκηση δείχνει αεροπόρους να πέφτουν στο έδαφος, να γυρίζουν ανάσκελα και να κουνάνε τα πόδια τους όπως οι τίγρεις και από τα ηχεία να παίζει το θρυλικό… «Eye of the Tiger» από ταινία Rocky.

Σίγουρα πρόκειται για εικόνα που μόνο απορία και γέλιο μπορεί να προκαλέσει και ουδεμία σχέση δεν μπορεί να έχουν με το αξιόμαχο και την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μια πλήρως αποτυχημένη προσπάθεια του ΝΑΤΟ ή κάποιου άλλου… επιτελικού φωστήρα για την προβολή της συγκεκριμένης Νατοϊκής άσκησης.

Άλλωστε φαίνεται και στα πλάνα ότι την ώρα που οι αεροπόροι σέρνονται σαν τις τίγρεις στο έδαφος, υπάρχει προσωπικό που τραβάει video και φωτογραφίες, κατά πάσα πιθανότητα για την δημιουργία κάποιου spot για την πραγματοποίηση της άσκησης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γάμοι ομόφυλων ζευγαριών: Ετοιμάζεται το πλαίσιο για να επιτραπούν στην Ελλάδα

Καρδίτσα: Έβαλε σκύλο στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου – Συνελήφθη ο δράστης (videos)

Ηράκλειο: Τον έδειρε στη μέση του δρόμου γιατί του έκανε παρατήρηση για το πώς οδηγούσε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17