search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Σιλβέστερ Σταλόνε: Σε αυτή τη σκηνή κόντεψα να πεθάνω (Video)

11.11.2021 21:43
stalone-new

Ότι θα πέθαινε και θα πήγαινε… στον ουρανό αποκάλυψε πως φοβήθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, μετά τη θρυλική σκηνή του αγώνα στο ρινγκ με τον ηθοποιό Ντολφ Λούντγκρεν (Dolph Lundgren) στον ρόλο του Ρώσου πυγμάχου «Ivan Drago» στο «Rocky 4».

Η σκηνή του τελικού αγώνα των δύο αντιπάλων στο 4ο φιλμ που κυκλοφόρησε το 1985 είναι πολύ πιο… αληθοφανής, από ότι πιστεύαμε. Ο 75χρονος Σταλόνε, που αυτό το διάστημα γυρίζει τους «Αναλώσιμους» αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει στα γυρίσματα από μία μπουνιά στο στήθος.

Σταλόνε: Το χτύπημα στο στήθος με έστειλε στην εντατική

«Οι πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν η είσοδός μου και η είσοδος του Drago και μετά τραυματίστηκα τόσο σοβαρά που έπρεπε να με πάνε σε εντατική στην Καλιφόρνια από τον Καναδά». Ο ηθοποιός των Expendables συνεχίζοντας είπε για τον συμπρωταγωνιστή του: «Με έκανε σκόνη. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ η καρδιά μου πρήστηκε, η πίεσή μου ανέβηκε επικίνδυνα και θα έβλεπα αγγέλους… Το επόμενο πράγμα που κατάλαβα είναι ότι ήμουν στην εντατική». Οι ηθοποιοί ήθελαν οι σκηνές να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην … πραγματικότητα, αλλά το παραέκαναν!

Ο σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, έπρεπε να γυρίσει και να ολοκληρώσει τη σκηνή του αγώνα που ήταν και το μεγάλο φινάλε. Ο Σταλόνε εξήγησε ότι έμεινε στην εντατική για τέσσερις μέρες πριν επιστρέψει στην στα γυρίσματα της ταινίας και να κάνει την τελική σκηνή της του αγώνα.

Το σφοδρό χτύπημα που του έδωσε ο Lundgren στο στήθος περιλαμβάνεται στην ταινία. «Πώς θα μπορούσαμε να το βγάλουμε;» είπε ο Σταλόνε. Σύμφωνα με το ehtnos.gr, memorabilia του Ρόκι θα πωληθούν σε δημοπρασία το Δεκέμβριο. Τα γάντια με την υπογραφή του και 500 άλλα props που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ηθοποιού, αναμένεται να πωληθούν για 1,5 εκατομμύρια δολάρια. τα γάντια του Ρόκι αναμένεται να δημοπρατηθούν για 10.000 δολάρια με 20.000 δολάρια.

40 χρόνια Rocky: O Σταλόνε ετοίμασε ντοκιμαντέρ για την ταινία

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρουσίασε ντοκιμαντέρ με θέμα τον ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό. Η ταινία περιέχει αρκετό υλικό από τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας «Rocky» (1976), καθώς και εξομολογήσεις του ηθοποιού για τον τρόπο που προσέγγισε τον ρόλο του. «Είσαι τυχερός κάποια στιγμή αν ανακαλύψεις ότι ο καλύτερος σου φίλος που είχες ποτέ, είναι ένας χαρακτήρας που βγήκε από τη φαντασία σου, κάποιος που ήταν εκεί στα δύσκολα και δεν σε εγκατέλειψε ποτέ» ακούγεται να λέει ο διάσημος ηθοποιός στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

O Ντέρεκ Γουέιν Τζόνσον ανέλαβε την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, δυο χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ που έκανε για τον σκηνοθέτη του «Rocky», Τζον Άβιλντσεν, με τίτλο «John G. Avildsen: King of the Underdogs». «Είμαστε περήφανοι για αυτή τη ταινία» τόνισε σε δήλωσή του «και οι θεατές μπορούν να περιμένουν νέες ιστορίες και αδημοσίευτο υλικό από τα βίντεο που είχε γυρίσει ο σκηνοθέτης,Τζον Άβιλντσεν, στιγμιότυπα από πρόβες και από τα παρασκήνια των γυρισμάτων».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: Ως φύση ανήσυχη αφήνει το δικό του «Stigma» – Από την ηχογράφηση δίσκων στη συγγραφή βιβλίων και τον μπάμπα Μπόμπ Άσραμ

Σταύρος Ζαλμάς – Μetoo: «Να μη διανοηθεί ποτέ ξανά κανείς να ταπεινώσει ή να βιάσει έστω και ψυχολογικά έναν συνάνθρωπο»

«The 2night Show» – Ζόζεφιν: Τα συγκινητικά λόγια για τον Mad Clip (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09