search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Γιώργος Καπουτζίδης: Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision (Video)

15.05.2022 16:37
kapoutzidis

Για την επίδοση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, τη νίκη της Ουκρανίας και τις δυσκολίες στην παρουσίαση μίλησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαρία Καζάκου, μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία και τον 66ο διαγωνισμό του τραγουδιού της Eurovision.

«Η Αμάντα ήταν καταπληκτική. Εμείς είπαμε αυτό που είχαμε να πούμε το είπαμε, το κατάλαβαν και τους άρεσε. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ικανοποίηση», δήλωσε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός και τόνισε πως περίμενε να κερδίσει η Ουκρανία.

«Εγώ το περίμενα να βγει η Ουκρανία», πρόσθεσε, άποψη που συμμερίστηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε», ανέφερε ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε ερώτηση και για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε.

«Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους», απάντησε.

Αναφερόμενος στη φετινή διοργάνωση, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε λόγο για ένα κοινό πολύ «ζεστό» και για φιλόξενους διοργανωτές, παρά τα τεχνικά προβλήματα.

«Ήταν ωραία διοργάνωση και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ θεαματικό. Στον τελικό ήταν πολύ ωραία τραγούδια. Είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνεχώς και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο», ανέφεραν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά, όπως και στη μετάδοση, τη Μαρία Κοζάκου για τη στήριξή της αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας του.

«Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Κατάντια της κοινωνίας μας είναι κάποιοι να τραμπουκίζουν κάποιον σαν τον Θύμιο» (Video)

Εριέττα Κούρκουλου: Υπερασπίστηκε δημόσια τον Καπουτζίδη για το αντιομοφοβικό του σχόλιο (Photos)

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά τo «άδειασμα» στη Χρηστίδου, βγήκε στην Ελένη Τσολάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18